Igennem længere tid har jeg fulgt Mellemfolkeligt Samvirkes (MS) opslag på Facebook og nyhederne på deres hjemmeside. Og jeg må sige, at jeg er chokeret. Chokeret over den ensidige information – og ofte direkte misinformation – jeg får fra en organisation der henter over 60% af deres indtægter fra offentlige kasser. Jeg skal ikke trætte nogen med mange eksempler. Der er ellers nok af dem. Bare et enkelt fra denne uges FB-opslag. Se på tegningen. Den bliver bragt sammen med en opfordring til at deltage i en demonstration i dag.

Grafikken viser en fredsdue iført skudsikker vest set gennem en israelsk riffelkikkert. Fredsduen repræsenterer altså det Hamas-styrede Gaza. Hamas er en islamisk terrororganisation. Det har både EU og USA fastslået. Siden magtovertagelsen i Gaza i 2007 har Hamas – og de øvrige terrorgrupper i Gaza – fortaget utallige angreb på civilbefolkningen i Israel og på intet tidspunkt har de givet udtryk for vilje til fred med Israel. Tværtimod. Hamas ønsker Israel væk – helt væk. Det er den kamp MS støtter med dette opslag.

I et brev til udviklingsminister Ulla Tørnæs har jeg spurgt, om der slet ingen grænser er for hvad statsstøttede organisationer kan tillade sig og opfordret til, at ministeriet kigger nærmere på MS´s indirekte støtte til voldelig palæstinensisk kamp mod Israel og til deres konstante Israel-bashing.