Sandheden om Islam

Politikere, velmenende kristne ledere, offentligt ansatte projektmedarbejdere i integrations-arbejdet – og mange flere – gentager det i én uendelighed: Terroren som hærger Europa i denne tid har ikke noget med Islam at gøre.

 Det er underligt, for terroristerne siger selv det modsatte. De citerer koranen, når de tordner mod alle os ”vantro” i Vesten – og imod andre udgaver af Islam end deres egen – og de påkalder Allah, før de udfører deres modbydelige handlinger. USA er den store Satan – Israel er den lille.

Det er rigtigt, at vi ikke er i krig med Islam. Men vi – også i Danmark – er blevet tvunget ud i en kamp mod den radikale del af Islam som gennem vold, terror og krig forsøger af fremme deres endelige mål: islamisering af hele verden.

 Der findes 1.6 milliard muslimer i verden. Meningsmålinger viser, at ca 90 % af disse er modrate – og ganske fredelige. 7-10 % – altså op mod 160 millioner – sympatiserer med den radikale udgave af Islam. Denne del af Islam har i de seneste årtier har været i voldsom vækst. Endetids-islamisterne – som vi møder både i en sunni-udgave i ISIS og en shia-udgave i Iran – er i denne sammenhæng de mest ekstreme.

 I Radikal Islam er der ikke plads til de frihedsrettigheder og værdier vi bygger vort samfund på. De skal afskaffes. Den holdning bakkes altså foreløbig op af hen ved 160 millioner muslimer. For nogle er terroren en legitim del af kampen for at nå dette mål. Hvordan kan politikere og andre med denne viden blive ved med at påstå, at terroren ikke har noget med Islam at gøre? Jeg fatter det ikke!